Ligestilling – DNA

I disse dage med en kamp om ligeløn og stadig verserende debatter om ligestilling mellem kønnene vil jeg yde et lille frisk pust i den anledning. Den store nyhed er at der for første gang er blevet kortlagt et kvindeligt DNA-sekvens . I First Female DNA Sequenced fremgår det nemlig at genetikere fra Leiden University Medical Centre har kortlagt genetikeren Marjolein Kriek’s DNA-sekvens og en bonus-info er at hun således også er den første europæer der får æren. Indtil for nyligt har de eneste været 2 andre forskere nemlig Craig Venter og James Watson. Inden den første kvinde tog det store skridt for hende selv og et stort skridt for kvinder, var der dog også lige blevet lavet DNA-sekvenser for 2 afrikanere. Således kan Marjolein Kriek skrive sig ind som den 5 i rækken.

~ af sorensvendsen på maj 27, 2008.

En kommentar to “Ligestilling – DNA”

 1. Ligestilling… mellem hvem ?!
  Der er så meget propaganda fra Dansk Kvindesamfund, og en hel bunke andre organisationer, at danskerne tror på al det sludder. Tværtimod er det mændene der skal have ligestilling, foreksempel i spørgsmål om retten til at beholde forældremyndigheden til deres børn, som bliver taget fra dem, bare fordi moderen forlanger det, godt hjulpet af politikere, retsvæsen og den stribe af kvindecentre, der jo er privatejede, og derfor ikke under kontrol af staten for magtmisbrug. 98 % af de kvinder der ansøger om optagelse på et af disse centre bliver optaget. Det kræver ikke megen intelligens for at se at det tal er alt for højt til at være andet end et udtryk for nogle kvinder bruger det som et våben mod faderen. Hvor mange af de kvindelige dommere og politikere er medlem af Dansk Kvindesamfund? Dette spørgsmål kan give en ide om omfanget af magten som denne organisation har.

  Ligeløn… mellem hvem ?!
  Vi HAR ligeløn FOR LIGE ARBEJDE. Igen propagandere disse kvinde chauvinistiske organisationer, senest med strejker over hele landet. Som eksempel stiller DR op med en udsendelse hvor de præsenterer en mandlig politibetjent og en kvindelig sygeplejeske, og siger: Se selv, de har ikke ligeløn! Jammen, det er sku’ da ikke lige arbejde, og hvorfor stiller DR ikke op med en kvindelig politibetjent og en mandlig sygeplejeske. Nej, for så virker deres propaganda ikke! Ligeløn for alt arbejde har intet med ligestilling mellem kvinder og mænd at gøre, det er pr. definition KOMMUNISME, en branche politisk diskution.

  Specielt det danske sprog bære præg af en overfortolket pædagoisme. Alene det at en mandlig sygeplejeske har fået betegelsen “ske” bag ved ordet er et godt eksempel, “Lærerinde” er afskaffet, alle er nu “lærere”, Feminisme betyder at at kvinden er maskulin, og så videre.

  Selfølgelig skal der være ligestilling, men gode og retfærdige kvinder må vågne op og spørge sig selv hvor de egenligt selv ønsker den, og uden at træde på manden. Hvor tit hører man ikke en kvinde udtale: Jeg stemmer på Rit Bjerregård fordi hun er kvinde. Hvis en mand sagde: Jeg stemmer på Fogh (det gør jeg ikke!) fordi han er en mand, er han straks en mandschauvinist. Mange kvinder er som børn, jeg må gerne – du må ikke. Kvinder for hel…., vågn op, eller kønskrigen eskalerer.
  Træt af pis

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: