Videnskab.dk

Så er det godt et døgn siden at en ny dansk internetside så lyset. Den hedder såmænd videnskab.dk!
Og det lyder jo mægtig spændende. Og det er fine forventningerne skaberne selv har:

Kernemålgruppen er de unge, der er ved at vælge vej i livet. I bredere forstand er det alle videbegærlige borgere. Målet er – groft sagt – at gøre det populært at vide noget.

Det er jo ikke længere kun unge der kan bruge internettet og således skal formidlingen også gerne ramme befolkningen i almindelighed. Og det med nyheder og information til forskellige emner, der burde kunne trække læsere af vidt forskellige interesser:

Videnskab.dk er en indholdstjeneste med daglige forskningsnyheder, store tværgående temaer, underholdende indslag, interaktive tiltag, debat samt lyd og levende billeder. En uafhængig redaktion leverer indholdet. På videnskab.dk kan du følge med i, hvad der sker på forskningsfronten, og blive klogere. Videnskab.dk leverer stof med substans og troværdighed og serverer det på en måde, så almindelige borgere har lyst til at læse det.

Som noget helt centralt – og ekstraordinært for forskningskommunikation – dækker videnskab.dk bredt, fra kultur og samfund til teknologi og naturvidenskab.

Således vil jeg også gøre mit for, at gøre opmærksom på, at vi nu har fået en dansk side der søger at formidle videnskab. Et godt initiativ og fornuftigt at danskere, unge som gamle, har fået en omfattende og troværdig videnscentral at forholde sig til.

Og siden er, hvis man misede linket, www.videnskab.dk 

God fornøjelse!

~ af sorensvendsen på april 22, 2008.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: